Gå til hovedtekst | Gå til kommentarer

Beretninger

Institusjoner

Omsorgen i dag

Kilder

Annet

Infoposten, Bergen kommune

Infoposten er en informasjonsavis som inneholder informasjon om faste tilbud og arrangementer tilrettelagt for funksjonshemmede i Bergen.

Avisen kommer ut 10 ganger i året og distribueres til alle registrerte utviklingshemmede innbyggere i Bergen kommune, støttekontakter, bofellesskap, skoler, arbeidsplasser og øvrige nettverk i et opplag på ca. 2500. Infoposten blir produsert i samarbeid med Seksjon for informasjon, Idrettsetaten og de fire kulturkontorene. Redaksjonsansvaret ligger hos et av kulturkontorene.

De siste utgavene av Infoposten ligger ute på hjemmesiden til Bergen kommune i PDF-format. Du finner dem ved å klikke på lenken til kommunen og så skrive "Infoposten" i søkefeltet. På siste siden ligger kontaktinformasjon til de ulike kulturkontorene.

 

Del med dine venner

Under ser du alle tekstene som er registrert fra Sør-Norge.

 

"UHØRTE STEMMER OG GLEMTE STEDER" på nett er et dokumentasjonsprosjekt om utviklingshemmedes historie i Norge. Prosjektet er et samarbeid mellom museene SØR-TROMS MUSEUM, AVD. TRASTAD SAMLINGER, EMMA HJORTH MUSEUM, MEDISINSK MUSEUM PÅ NORSK TEKNISK MUSEUM, SVERRESBORG TRØNDELAG FOLKEMUSEUM OG BYMUSEET I BERGEN. Prosjektet er finansiert gjennom midler fra ABM-UTVIKLING. Produksjon © Histos.